top


Kezdőlap Hírdetmények OGD Hosszúpályi gyűjtőállomás kapacitásbővítés egységes környezethasználati engedélyezési eljárása
OGD Hosszúpályi gyűjtőállomás kapacitásbővítés egységes környezethasználati engedélyezési eljárása PDF Nyomtatás E-mail

H I R D E T M É N Y

 

A Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Debreceni Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya (a továbbiakban: Főosztály) értesíti az érintett ügyfeleket – a létesítmény hatásterületén lévő ingatlanok tulajdonosait, valamint az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett jogszerű használóit – valamint a nyilvánosságot, hogy az OGD Berettyóújfalu Koncessziós Kft. (1024 Budapest, Lövőház u. 39.) elkészíttette és a Főosztályra 2017. december 1-én benyújtotta az OGD Hosszúpályi gyűjtőállomás kapacitásbővítés egységes környezethasználati engedélyének megszerzése érdekében elkészített engedélyes dokumentációt, így az egységes környezethasználati engedély megszerzésére irányuló eljárás HB-03/KTF/08312/2017 iktatószámon megindult.

 

A közvetlen hatásterület vélelmezett határa: 512 méter, érintett település: Hosszúpályi, a tevékenységnek nincs határon átterjedő környezeti hatása

 

A közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.) 29. § (6) és (7) bekezdése alapján a környezetvédelmi hatóság a hatásterületen lévő ügyfeleket és az érdekelt társadalmi szervezeteket az eljárás megindításáról hirdetményi úton értesíti.

A tárgyi hatósági eljárás megindításáról az eljárásban érintett, a 187/2009. (IX. 10.) Korm. rendelet alapján működtetett adatbázisban szereplő társadalmi szervezeteket jelen hirdetmény elektronikus úton történő megküldésével értesítem.

Felhívom a figyelmet, hogy a társadalmi szervezet ügyféli jogállását a szervezet alapszabályának és a nyilvántartásba vételéről szóló bírósági végzésének a környezetvédelmi hatósághoz történő benyújtásával igazolhatja. 

 

Tájékoztatom továbbá az érintetteket, hogy Hosszúpályi Nagyközség Polgármesteri Hivatalában, továbbá a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Debreceni Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályán (4025 Debrecen, Hatvan u. 16., 401 szoba, ügyintéző: Pozsonyi Attila, tel.: 52-511-000) ügyfélfogadási időben a kérelemhez mellékelt nyomtatott dokumentációt megtekinthetik. A döntéshozatalhoz szükséges további információkat, azok ismertté válását követően az érintett nyilvánosság számára a Főosztály hivatalában elérhetővé teszi.

 

Az elektronikus úton közzétett felülvizsgálati dokumentáció elérési helye:

 

http://tiktvf.zoldhatosag.hu/elektronikus_kozzetetel/2017/HB-03_KTF_08312_2017/HB-03_KTF_08312_2017_OGD_Berettyoujfalu_Koncesszios_Kft_
Hosszupalyi_gazgyujtoallomas_engedelykerelme.zip

 

Felhívom a nyilvánosság figyelmét, hogy a kérelem tartalmára vonatkozóan az önkormányzat jegyzőjénél vagy a Főosztályon a hirdetmény megjelenését követő huszonegy napon belül írásbeli észrevételt lehet tenni.

 

A környezetvédelmi hatóság az eljárást lezáró határozatában megadja az egységes környezethasználati engedélyt, vagy ha az eljárás során a tevékenység engedélyezését kizáró ok merül fel, a kérelmet elutasítja.

 

Debrecen, 2017. december 6.

 

Dr. Hajdu Sándor járási hivatalvezető

nevében és megbízásából

 

 

Dr. Szilágyi Zoltán

     osztályvezető

 

 

 

 

Belépés / Login
bottom
top

HBMKH - DJH - KTF

Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal
Debreceni Járási Hivatala -
Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály

Székhely: 4025 Debrecen, Hatvan u. 16.
Postacím: 4001 Debrecen Pf.:27.
Telefon: 52/511-000
Fax: 52/511-040
E-mail:kornyezetvedelem.debrecen.jh@hajdu.gov.hu

Az ügyfélfogadás rendje:
hétfő:    8:30-12:00;
szerda:  8:30-12:00, 13:00-16:00;
péntek:  8:30-12:00;

Legfrissebb információk

Legolvasottabb tartalmak

Látogatói statisztika


mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

mod_vvisit_counterMa1
mod_vvisit_counterTegnap146
mod_vvisit_counterA héten278
mod_vvisit_counterA hónapban2077
mod_vvisit_counterEddig554283

bottom